om tid

jag önskar att jag hade all den erfarenheten, modet och kunskapen som krävs för att gå vinnande ur vissa situationer som man hamnar i. jag vill ha mer erfarenhet än vad mina tjugosex år har gett mig och jag vill ha mer inblick i saker som jag i dagsläget inte förstår mig på. jag vill kunna skrocka och säga -jaminsann, det minns jag när jag testade på. istället för att förskrämt tänka bakåt i tiden och ångra val som jag har gjort och misstag som har skett.

ibland leker jag med tanken så att jag tillslut blir smått förvirrad och undrar vad som var verklighet och inte. ibland önskar jag att verkligheten var tankar och tvärtom.

när livet går på tomgång, hur ändrar man sina vanor? ibland är mitt huvud och min kropp inte samspelta även om huvudet leder på 80% när jag pendlade fick jag övertala mig själv att gå en annan väg hem från bussen och inte vanliga vägen från stationen, över ån och genom stora brogatan, över torget och sen österlånggatan hem. jag tittade alltid i samma skyltfönster, ohh-ade alltid när jag gick förbi statyerna och tittade alltid drömskt in på skatteverket (lång historia men har att göra med vissa blanketter som man kan hämta ut där inne) idag försöker jag pusha mig själv till att göra någonting nytt och annorlunda varje dag. för att inte somna på vägen igen..

jag ändrade en vana i somras när jag flyttade, och nu i vintras när jag tog beslutet att gå ifrån min trygga och säkra men även alldeles för trygga och alldeles för säkra arbetsplats och istället börja om på nytt på ett nytt företag.

jag har alltid trott att jag var modigare när jag var yngre, men kanske det mest var spänningen i att "ingen får veta om att jag gör detta nu" som lockade. idag struntar de flesta i om jag sover hemma eller inte.



♥ tina

RSS 2.0