let me ask you this





hope friday had a sweet moment in store for you




today..




lyrics


Jag är vaken för sent, jag sover för länge och jag stör dig ibland i din sömn Jag får dig att ligga vaken om natten om jag inte sover med dig Jag har värdelös smak när det gäller att välja vilket TV-program vi ska se Jag låter hunden dra upp massa grus i vår säng när jag är för lat för att torka hans ben Jag vet att jag är svår att leva med Förlåt, förlåt, förlåt för allt jag gjort, eller borde ha gjort
för allt jag sagt, eller kommer att säga Sanningen är att utan dig är jag ingenting värd Jag avbryter dig när du pratar ibland och jag lyssnar inte alltid så bra Jag har sönder din bil, jag kör upp din bensin och jag lämnar den full med skräp Jag försöker vara rolig med skämt som jag egentligen vet att du inte tycker om Jag glömmer att berätta om inbjudningar vi får eller så berättar jag det alldeles för sent Jag vet att jag är svår att leva med Förlåt för allt jag gjort, eller borde ha gjort för allt jag sagt, eller kommer att säga Förlåt, förlåt, förlåt, förlåt, förlåt Sanningen är att utan dig är jag ingenting värd








// m. weideskog.




en vårdag

avatars myspace at Gickr.com


juli


jag och lisa for till sthlm för vår 10e respektive 9e kentkonsert.
det faschinerar mig att de var gång levererar en konsert utöver mina förväntningar och svepa iväg mig från den lilla gnutta av mina fötter som fortfarande står kvar på jorden.

eventuellt ska jag gifta mig med jobcke berg en dag.

 



just because..



i en stor stad kan ett litet barn lätt glömmas av


visit barnfonden.se

fotografiska 20100722




The Birthday Party – Vee Speers.

vackert


testing


graphic myspace at Gickr.com


..


Bright star, would I were stedfast as thou art--
Not in lone splendour hung aloft the night
And watching, with eternal lids apart,
Like nature's patient, sleepless Eremite,
The moving waters at their priestlike task
Of pure ablution round earth's human shores,
Or gazing on the new soft-fallen mask
Of snow upon the mountains and the moors--
No--yet still stedfast, still unchangeable,
Pillow'd upon my fair love's ripening breast,
To feel for ever its soft fall and swell,
Awake for ever in a sweet unrest,
Still, still to hear her tender-taken breath,
And so live ever--or else swoon to death.

sing it one more time




date night and what to put on


now you know




tomorrow





söndag 20100718




I've done a lot of thinking lately. The thinking that only occurs when you're pressed between bedsheets and the clock is staring back at you in bright red 3am's and your mind is playing a constant loop of memories you'd rather forget.



sweet


ny repeat-artist i ipod.



mjau




20100708

efter två fulla släpkärror och minst 6 mörbultade och halvt sönderkörda flyttpersoner bytte jag adress i lördags. från city till city. det var lite som jag anade, att när mina saker väl packats ner och sedan upp, ställts iordning (nåja) och fått nya platser så känns det som.. hemma igen. eller hemma på nytt. de gnagande känslorna till trots så somnade jag gott i mitt nya sovrum med ordentliga förvaringsissues. har föressten ett paket med päronsplitt i frysen. tack donna.

jag funderar på ett lämpligt tema till min födelsedags-/inflyttningsfest. har några på lut men behöver finslipa lite innan det bestäms. jag tror min festgeneral aka festprojektledare inte har antagit utmaningen iår så jag får väl själv försöka bjuda in släken till en liten sammankomst på själva dagen sista juli. att vädret är vackert på bemärkelsedagar vet vi ju alla så jag hade lite tankar på gardenparty på familjens ägor i de djupa dalstorpsskogarna. och som sig bör så startar ju ett gardenparty redan på förmiddagen så formellt kan vi ju leka med tanken, eller tja, vi kör på det helt enkelt. återkommer med ytterligare beskrivningar och hålltider.

sen får vi helt enkelt se vad lördagskvällen har för planer för oss. det finns ju fler än jag ( trot eller ej ) som råkar fylla jämt iår.

förhoppningsvis hittar jag hem till skolgatan 5 i eftermiddag.

RSS 2.0